Mieszanki ziół i przypraw
Kompozycja ziół i przypraw takich jak trybula, gorczyca i natka pietruszki, dopełni smak zup, sosów i sałatek. Potrawy będą wyraziste i bardzo aromatyczne.

Bałkańska z trybulą
Harmonijne połączenie ziół i przypraw: suszonych pomidorów, cebuli, natki pietruszki, oregano i rozmarynu dopełni smak przygotowywanych dań.

Grecka z oregano
Połączenie koperku, gorczycy, czarnego pieprzu i cebuli nada potrawom wyrazistości i zapewni niezwykły aromat. Wzbogaci smak zup, sosów, sałatek czy pieczonych ziemniaków.

Polska z koperkiem
Dzięki harmonijnie skomponowanej mieszance składników, m.in. suszonych pomidorów, oregano, bazylii, tymianku, natki pietruszki i cebuli potrawy będą smakować wyjątkowo.

Włoska z suszonymi pomidorami
Podstawą tej kompozycji są rozmaryn, tymianek, bazylia, oregano, majeranek i szałwia. Zioła prowansalskie używane są wszechstronnie – do dań mięsnych, rybnych i jarskich, także do sosów, sałatek i zup. Doskonale pasują do potraw grillowanych i pieczonych.
