Szefowie kuchni Knorr

Szefowie Knorr to profesjonaliści i dobrze wiedzą, że od aromatycznych ziół i zdrowych, świeżych warzywa zaczynają się wszystkie mistrzowskie dania. Nasi Szefowie to barwna i niezwykła grupa, do której należy ponad 280 osób z całego świata. Mają wiedzę, doświadczenie i kochają gotować. To właśnie oni odpowiadają za smak dań Knorr, naszych zup, fixów, sosów i innych.

Piotr Murawski

„Gotowanie od zawsze dawało mi wiele satysfakcji” – tymi słowami Piotr Murawski, Szef Kuchni marki Knorr opisuje swoje zamiłowanie do kuchni. Piotr karierę zawodową rozpoczął w 1988 roku i zdobywał doświadczenia w wielu miejscach na świecie. Piotr jest laureatem wielu nagród kulinarnych, między innymi I miejsca w Mistrzostwach Polski w Grillowaniu w 2003 roku. Jest autorem wielu przepisów na www.przepisy.pl

Artykuły Piotra Murawskiego:
Robert Poliński

Moda na gotowanie i radość z tego co robi, utwierdza go w słuszności wyboru kulinarnej drogi. Rober ponad osiemnaście lat spędził w hotelach i restauracjach jako kucharz, kuchmistrz, czy w końcu szef kuchni. Jego ulubione potrawy to takie, które może przygotować w kilkanaście minut.

Artykuły Roberta Polińskiego:
Marcin Markowski

Szef kuchni Knorr z ogromnym kulinarnym doświadczeniem. Zdobywał je między innymi podczas kilkuletniego pobytu we Włoszech, gdzie poznawał tajniki kuchni śródziemnomorskiej. Dziś jest jej prawdziwym znawcą. Po powrocie do kraju kierował zespołem kucharzy w pięciogwiazdkowym warszawskim Hotelu Bristol. Dziś, po ponad 20 latach pracy, jako kucharz, nadal uwielbia gotować i eksperymentować w kuchni.

Artykuły Marcina Markowskiego: