Buliony
Smak i aromat zamknięty w poręcznych i łatwych w stosowaniu kostkach, które cieszą się niesłabnącą popularnością od ponad stu lat. Zawierają najwyższej jakości składniki: ekstrakty mięsne, warzywa, zioła i przyprawy. Zupom nadają pełny i bogaty smak
Rosół drobiowo-warzywny to kwintesencja smaku, jaki znamy z dzieciństwa - delikatny drobiowy bulion z dodatkiem suszonych warzyw i przypraw, m.in. pietruszki, lubczyku czy kurkumy, które stanowią kompozycję idealną. Rosół drobiowo-wołowy stanowi bazę dla naszych ulubionych zup, z których wydobędzie pełnię smaku i idealnie je doprawi. Będzie też doskonałym dopełnieniem drugiego dania - kostka roztarta z olejem stanowi aromatyczną przyprawę do mięsa z kurczaka, np. Udek z kurczaka z warzywami.

Rosół szlachetny drobiowo-warzywny
Łączy w sobie delikatność rosołu drobiowego oraz głęboki mięsny aromat rosołu wołowego. Jest gwarancją prawdziwie szlachetnego smaku i apetycznego koloru. Idealnie doprawia również inne zupy, takie jak pomidorowa czy kapuśniak. Ponadto świetnie podkreśla i wydobywa smak drugich dań. Kostka dodana do panierki może służyć m.in. do przyprawienia Schabowych roladek - wzbogaci ich smak kompozycją idealnie dobranych przypraw: pietruszki, cebuli, kurkumy, lubczyku i pieprzu.

Rosół szlachetny drobiowo-wołowy
Doskonałe połączenie suszonej natki pietruszki oraz lubczyku zapewni zupie bogatszy smak i aromat. Ponadto kostka w połączeniu z oliwą lub olejem stworzy marynatę do mięsa drobiowego. Na stole pojawią się pyszne, soczyste i aromatyczne piersi z kurczaka.

Rosół z kury z pietruszką i lubczykiem
Rosół wołowy to doskonałe połączenie suszonej natki pietruszki i aromatycznej kurkumy. Kostka nada rosołowi i innym ulubionym zupom głęboki mięsny smak i sprawi, że będą smakowały prawdziwie domowo. Jednocześnie kostka wołowa stanowi sprawdzony przez szefów kuchni Knorr sposób na doprawienie drugiego dania. Pomoże przyrządzić pyszne Zrazy z cebulą, podkreślając ich smak i aromat.

Rosół wołowy
Bulion na włoszczyźnie jest kompozycją najwyższej jakości suszonych warzyw i przypraw, m.in. natki pietruszki, czosnku, lubczyku, kurkumy i pieprzu. Dopełni smak każdej zupy, na przykład ulubionej pomidorowej czy jarzynowej. Dodatkowo wspaniale sprawdzi się w drugich daniach, np. w Wegetariańskim spaghetti, wyśmienicie podkreślając smak warzyw.

Bulion na włoszczyźnie
Głęboki, intensywnie grzybowy smak - zagwarantuje go Bulion grzybowy Knorr z dodatkiem suszonych borowików leśnych. Bulion sprawi, że zarówno zupy, jak i drugie dania będą smakować wyśmienicie. Podkreśli on smak świątecznej grzybowej, jak i Pulpetów w sosie, przygotowywanych na codzienny obiad. Zapewni prawdziwą głębię smaku i przypomni o urokach ciepłej jesieni.

Bulion grzybowy na borowikach leśnych
Bulion cielęcy jest nieodłącznym towarzyszem zup pamiętanych z dzieciństwa, np. gotowanej przez mamy pomidorowej czy rosołu. W jego składzie idealnie współgrają suszona cebula oraz pietruszka. Szefowie kuchni Knorr proponują przyrządzać z Bulionem cielęcym również drugie dania, np. Gołąbki z młodej kapusty. Zachwyt domowników gwarantowany.

Bulion cielęcy
Rosół z kury Knorr to kompozycja najwyższej jakości składników, która zapewni daniu tradycyjny smak bulionu drobiowego i pogłębi jego aromat. Jest doskonałym dodatkiem do zup, na przykład naszego ulubionego rosołu, ale może również posłużyć do stworzenia doskonalej marynaty do kurczaka. Należy połączyć 1 kostkę rosołową Knorr z 3 łyżeczkami oliwy lub oleju, natrzeć powstałą marynatą 2 piersi z kurczaka, a następnie usmażyć je na patelni na złocisty kolor. Wypróbuj przepis na Soczystego kurczaka z patelni.
