Skip to content
Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa z Prażoną Cebulką

Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa z Prażoną Cebulką

Uroczysty obiad, czy elegancka kolacja we dwoje – okazji, kiedy potrzebujemy smacznego, oryginalnego dania, nie brakuje. Dlatego właśnie powstały zupy Knorr Rozkosze podniebienia. Wprowadź je do domowego menu i rozsmakuj się w zupie! Niepowtarzalny smak zupy cebulowej powstał dzięki 2 świeżym cebulom, które ususzyłem, uprażyłem i dodałem do Francuskiej zupy cebulowej Knorr - Piotr Murawski, szef kuchni Knorr. Na opakowaniu znajdziesz wskazówki jak sprawić, by zupa nabrała niezwykłego smaku oraz pomysły podania jej w wyjątkowy sposób.

Lista składników

cebula (48%) w tym prażona (3,8%), skrobia, sól, mąka pszenna, tłuszcz palmowy, ekstrakt drożdżowy, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy), inozynian disodowy, guanylan disodowy, marchew, aromaty, czosnek, pieprz, kminek, kolendra, korzeń pietruszki, olej słonecznikowy, natka pietruszki, kwas (kwas cytrynowy), koncentrat soku z cebuli, glukoza.